Skip to main content

Agenttitoiminta

Pelaaja-agenttitoimintaa jo vuodesta 2008

Agenttitoiminta on ollut tärkeä osa Artoriks Oy:n toimintaa siitä lähtien kun rekisteröidyimme pelaaja-agentiksi syksyllä 2008. Toiminta Venäjän ja Suomen välisessä jääkiekkoyhteistyössä on tuonut suuren määrän kontakteja KHL-, VHL- ja MHL-seuroihin. Nuoria pelaajia on pelannut huippukovassa MHL-sarjassa.

Kontaktit

Venäjän KHL-, VHL- ja MHL-seurojen lisäksi meillä on kontakteja myös Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Tanskassa ja Ranskassa. Jos olet juniori, joka on kiinnostunut rakentamaan uraasi Pohjois-Amerikassa, meillä on kontakteja sarjoihin kuten OHL, USHL, NAHL and NCAA. Jos sinua kiinnostaa jokin tietty maa jota et tästä listasta löydä, kannattaa ottaa silti yhteyttä sillä emme voi tähän kaikkia kontaktejamme listata.

Joukkueen hankinta asiakkaillemme on näkemyksemme mukaan vain pieni osa suurta kokonaisuutta agenttityössä. Tässä muutama meille tärkeä asia agenttina:

  • Meille on tärkeää pitää asiakkaisiimme säännöllisesti yhteyttä ja olla tasavertaisesti jokaisen asiakkaan tavoitettavissa niin hyvin kuin vain mahdollista.
  • Haluamme neuvoa asiakkaitamme, erityisesti nuoria pelaajia, heidän uraansa koskevissa valinnoissa. Päätökset tekee kuitenkin aina asiakas itse.
  • Huolehdimme että asiakas viihtyy joukkueessaan ja myös paikkakunnalla, jossa hänen joukkueensa pelaa.
  • Seuraamme asiakkaidemme otteita kauden aikana sekä internetin välityksellä että paikan päällä.
  • Etsimme mielellämme nimenomaan asiakkaan uran kannalta parhaan seuran, mikä ei aina tarkoita rahakkainta vaihtoehtoa.

Asiakkaissamme arvostamme kunnianhimoa kehittyä loistavaksi jääkiekkopelaajaksi. Jos olet koko ajan eteenpäin pyrkivä pelaaja tai valmentaja ota meihin yhteyttä.